Het leven zoals je het wil

Genieten van volop leven

Onbezorgd leven

Doe enkel waar je zin in hebt!

Leute en plezier

Een plek om te ont-moeten!

Leven in het hart van de stad


In en rond De Houtmarkt valt er altijd wat te beleven. De gezellige tearoom beneden is elke dag open. In gezelschap of liever alleen in alle rust geniet je er van een deugddoende koffie of een fris pintje. Aansluitend is er de prachtige binnentuin waar het bij mooi of minder mooi weer heerlijk toeven is.

Bovendien woon je in het midden van de bruisende Kortrijkse binnenstad. Even een frisse neus halen in het begijnhofpark, een terrasje doen op de Grote Markt of simpelweg wat kuieren doorheen de winkelstraten…jij kiest wat je liefst doet!

Smullen in de bistro

Op de gelijkvloerse verdieping van het aanpalende woonzorgcentrum kan je voor een lekkere maaltijd terecht in onze stijlvol ingerichte bistro. Elke dag staan er smaakvolle gerechten op het menu.

Je bent volledig vrij om er te eten of niet. Je kan de dag zelf tot 10u je middagmaal reserveren.


Een weldaad voor lichaam en geest

In De Houtmarkt is ook een kapsalon en wellness ruimte. Net zoals elders maak je een afspraak wanneer je dit wil, maar zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verplaatsing.


Gezond bewegen

Wil je graag blijven bewegen op jouw maat en tempo dan kan dat in de bewegingsruimte waar enkele toestellen vrij ter beschikking staan.

Zin in een spelletje petanque met enkele medebewoners? Dat kan in de lommer aan de zijkant van het gebouw!


Aarzel niet om eens langs te komen! Een bezoek is geheel vrijblijvend.