Leven zonder zorgen

...maar met een full-service zorgaanbod op maat!

Altijd goed omringd

Jouw thuis als veilige haven.

Je thuis als een veilige haven...

In De Houtmarkt sta je er nooit alleen voor. Naast het 24/24u permanentiesysteem voor noodoproepen kan je rekenen op een full-service zorgaanbod, perfect afgestemd op jouw noden en wensen.

De woonassistente begeleidt je naar de juiste diensten en staat je bij met raad en daad. Zonder dat je op vrijheid moet inboeten ben je altijd verzekerd van de beste zorgen waar en wanneer dat nodig is!


Woonassistente Kristien is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen. Ze helpt je op weg om de nodige thuiszorg te organiseren (poetshulp, maaltijden, verpleging...) en ook voor administratieve ondersteuning of praktische info kan je bij haar terecht.

Zij leidt je ook rond bij een eerste kennismaking en geeft je een warm welkom als je in De Houtmarkt komt wonen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. 


Neem meteen contact

"Ik kan onbekommerd genieten van het goeie leven dankzij een full-service zorgaanbod. Zo ben ik altijd veilig en gerust. Ook mijn kinderen en kleinkinderen kunnen op beide oren slapen!”


Professionele ondersteuning op maat

Iedereen is anders en ook zorgnoden verschillen. Daarom stellen we het zorgpakket helemaal af op jouw wensen en noden. Professionele verzorging, thuisverpleging, huishoudelijke hulp, maaltijden,…wij garanderen dat je met de beste zorgen omringd wordt!


2F8A7229 (1)

Ik heb hier alles wat ik wil!

Ik heb zeker niet altijd gezelschap of hulp nodig, maar als er iets is hoef ik maar op de bel te drukken. Dat geeft gemoedsrust.

Lees het verhaal van Monique

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de ouderenzorg

Assistentiewoningen De Houtmarkt maakt deel uit van het woonzorgnetwerk Sint Vincentius, dat synoniem staat voor een jarenlange ervaring en deskundigheid inzake ouderenzorg.

Je kan altijd op de diensten van Sint Vincentius rekenen als dat nodig is. Ook bij acute zorgvragen zorgen we tijdelijk of voor een langere termijn voor opvang in kortverblijf, crisisopvang of verblijf in het woonzorgcentrum zelf.


Website Sint Vincentius

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!